Cursos repostería

Curs de Pasqua

Curs de Pasqua

Nou curs de Pasqua! Na Cati Aguiló, vendrà a ensenyar-mos a fer unes formatjades de pop que són boníssimes, entre d' altres receptes, no les vos perdeu! Reservau la vostra plaça per aquest curs que serà genial!

Curs de Panades

Curs de Panades

Nou curs també de cara a Pasqua. Enguany, na Margarita Alemany, ens explicarà com fer unes panades per què no en quedi ni una mica dins es plats! No vos quedeu amb ses ganes d' aprendre'n, vos hi esperam a tots i a totes!

Curs Pasqua

Curs Pasqua

Ja tornam a ser a Pasqua! I amb ella, arriba el curs especial de mones de Pasqua fet per en Jordi Casasayas. No el vos perdeu, l' any passat va ser fantàstic i enguany torna a prometre! Vos esperam a tots!

Curso de Margarita Alemany

Curso de Margarita Alemany

Ja tenim un nou curs a sa tenda! Dia 25 de febrer, farem un curs de cuina amb na Margarita Alemany, jurat del concurs d' IB3, Cuina i guanya. Tots els plats fan una pintassa, no el vos perdeu!

Curs de tartes

Curs de tartes

Ja tenim un nou curs a sa tenda! Aquesta vegada, amb na Silvia, de Tarta con amor, farem una fantàtica naked cake. Una naked cake, és una tarta, senzilla, sense cap tipus de cobertura. Per això, sa coca queda a la vista de tots. Així i tot, fan una menjera incerible!...

Curs especial San Valentín

Curs especial San Valentín

Hola a tothom! Esperam que ja tengueu ganes d' un nou curs, perquè amb febrer, arriba un curs de reposteria per llepar-se els dits! Na Khatarina Posoni, del càtering de Marc Fosh, vendrà a fer-nos un curs de dolços especials per San Valentín. No el vos perdreu, fa tot...